Communicatie

We maken contact en delen informatie met anderen en met onze omgeving. Er zijn vele verschillende manieren waarop we communiceren, mét en zónder woorden.

Een goed gesprek begint met luisteren

Ja, dat klinkt misschien vreemd en is toch zo waar. Het gaat erom af te stemmen op de ander, op je omgeving en tegelijkertijd in contact zijn met jezelf.

Om in contact met jezelf te zijn helpt het als je je lichaam goed bewoond. Dus met andere woorden alle kamers van dit huis ( je lichaamshuis) regelmatig betreed,opruimt en aandacht geeft.

De door mijn ontwikkelde klankervaringsstoelen hebben een verrassende , verfrissende en revitaliserende werking en helpen om in contact te komen met ruimtes in je en om je heen.

De klankentroon

De drie communicatieve stoeltjes

Een setje klankstoelen met ieder een eigen kwaliteit. Geel geeft aandacht aan je hoofd en het zweven in de wolken, blauw aan je basis en de aarde, rood verbindt dit door hart en ademhaling te activeren.

De gestemde stoelzitting

Ken je dat, je wilt tussen je activiteiten door een moment iets anders doen. Andere indrukken, focussen op zichzelf en het hier en nu. Daar helpt deze stoel je mee. In de stoelzitting een Kalimba die D-pentatoon gestemd is. Dus eenvoudig te bedienen en iedereen kan er op spelen. Uit je hoofd, je lijf weer bewust waarnemen en door de klanken en trillingen vitaliserend voor lichaam, ziel en geest.