Meteen naar de inhoud
Home » Klanksessies

Klanksessies

Eens iets anders ervaren?

Neem dan plaats op de Klaresonstoel, als uitvinder en maker bespeel ik, Carla de instrumenten voor je. De life gespeelde fijnzinnige, klanken en ritmen hoor en/of voel je om je heen en in je. Ze komen van verschillende kanten, links, rechts, voor, achter, boven, beneden. Ze trekken je aandacht, geven rust en ontspanning. Je ervaart de ruimte anders. Bij de ene klank staat het horen voorop, bij de andere het voelen. De werking is heel individueel.

Tijdens een open atelier route zaten veel mensen op de Klaresonstoel. Eén van hen was een jongetje en toen hij eraf kwam was zijn spontane reactie “met mijn voeten hoorde ik…..” hij realiseerde wat hij zei, schudde met zijn hoofd en vervolgde “eh, voelde ik natuurlijk.”

We horen niet alleen met onze oren. We horen met ons hele lichaam, misschien zelfs ons hele wezen.

Hoe ziet het er praktisch uit?

Na een inleidend gesprek, neem je plaats in de Klaresonstoel. Eerst zal ik , Carla de stoel instellen en dan in overleg de Klaresonstoel voor je bespelen. De klanken en ritmen nodigen uit tot een andere manier van horen, voelen, waarnemen. Je ervaart klanken en ritmen van verschillende instrumenten, allemaal met hun eigen kwaliteit. Je hoeft niets te doen, ik bespeel de instrumenten voor je. Jij kunt je ontspannen, innerlijk meebewegen en laten verrassen.

korte uitleg over de klaresonstoel

Meer info

Hier een leuk filmpje over de Klaresonstoel.