Meteen naar de inhoud

Klanksessies

Wat wens jij je?

Ik hoor de laatste tijd steeds vaker van mensen dat ze de menselijke ontmoeting missen. Een hand geven, een schouderklopje, een omarming of een hug. Het vertrouwde verbondenheidsgevoel mist. Je moet bij alles nadenken. Wat je doet, hoe je het doet en wat je zegt. Dat kost veel kracht, energie en maakt mensen zelfs moedeloos of boos.

Ervaar vertrouwen, innerlijke rust en verbinding

Tijdens een op jou afgestemde Klareson Troonsessie  ervaar je de werking van klanken en ritmen. Ze moedigen aan tot een andere manier van horen. Hierdoor kan je ontspannen, innerlijk meebewegen en je laten verrassen. Dit geeft vitaliseert en ontspant tegelijkertijd.

Een langere video met uitgebreidere info vind je op mijn YouTube kanaal https://youtu.be/tl6o5opbxRQ

Hoe gaat het in z’n werk?

Na een inleidend gesprek, neem je plaats in de Klareson Troon. Carla zal in overleg dit unieke stoelinstrument voor je bespelen.

Het zijn fijnzinnige klanken die je omringen. Ze nodigen je uit te horen en te voelen. De afwisseling tussen horen en voelen, binnen en buiten brengt je innerlijk in beweging. Een verfrissend vernieuwende energie ontstaat.

Maak een afspraak

De Klareson Troon sessies vinden regelmatig in Deventer plaats.

Eerstvolgende mogelijkheden: woensdag 23 februari | donderdag 24 februari | donderdag 3 maart | vrijdag 4 maart | vrijdag 18 maart | vrijdag 15 april

Ben je benieuwd naar de Klareson Troon en wilt hem graag eerst leren kennen? Dat kan ook. Maak dan een afspraak voor een kennismaking. Kijk hier voor de tarieven.

Bel me op tel. 06 2853 3072 of mail me info@klareson.nl