Terug naar je basis

Geluid is overal en zie je niet.

Overal om ons heen zijn geluiden, klanken en ritmen. Ze zijn altijd aanwezig, maar je ziet ze niet. Tegenwoordig ligt in onze maatschappij de nadruk meer op “kijken”dan op het “horen”. Dit is niet altijd zo geweest en het is ook bijzonder, want de ogen kan je sluiten als je genoeg gezien hebt. Het gehoor werkt 24 uur per dag.

Er is nog heel veel te winnen in de omgang met geluid, klank en ritme. Klank en ritme zijn sterk werkende elementaire krachten in het leven. De Klareson-klankenstoel biedt de mogelijkheid je te verbinden met deze krachten.

Klareson-klankenstoel

Neem plaats en je wordt uitgenodigd je zittend op de stoel op te richten, de voeten en kuiten hebben contact met de stoel, de rug heeft contact met de stoel ( eventueel met een kussen),  het hoofd rust op de wervelkolom.

Ervaar in de stoel de helende en in balans brengende werking van het samenspel  tussen ritme en klank, tussen horen en voelen, tussen buiten en binnen.
De stoel vormt een krachtig en tegelijkertijd zeer praktisch hulpmiddel. Je ervaart de klankruimte in en om je heen en beleeft wat klank en ritme met jou persoonlijk doen.

Een fijnzinnige manier om tot je eigen kracht- en energiebron terug te keren.

 

Wilt je het zelf ervaren?

Dat kan. Ik geef regelmatig presenties, kijk hiervoor op de agenda. Of bel voor een afspraak. Tel. 06 28433072, Carla Thierry