Meteen naar de inhoud

Lemniscaten

Koperen lemniscaat

De lemniscaat, ook wel liggende acht genoemd staat in de wiskunde symbool voor oneindig. De lemniscaat heeft geen begin en geen einde. Het staat ook voor beweging en evenwicht tussen twee polen. Als je de lijn van de lemniscaat volgt ervaar je de afwisseling van de twee bogen en de kruising die erin zit.

De werking van de koperen lemniscaat

Het neutraliseren van aardstralen. Een koperen lemniscaat wordt onder andere gebruikt bij het in balans brengen en het neutraliseren van aardstralen die de energie in je woning storen, waardoor je last kunt hebben van diverse vage klachten zoals vermoeidheid, weinig energie, slapeloosheid e.d. De maat van de lemniscaat en de dikte van het materiaal bepalen de kracht en intensiteit van de neutraliserende werking.

De harmoniserende werking. De koperen lemniscaat kan je ook gebruiken om je zelf herstellend vermogen te ondersteunen. Dit doe je door het volgen van de lemniscaatvorm met je ogen of het aftasten met je vingers.

Maten

De lemniscaten maak ik in diverse groottes en materiaal sterkte. Voor het neutraliseren van aardstralen bewijst de lemniscaat van 27 cm x 11,5 cm en materiaaldikte Ø 8 mm goede resultaten.